Lone Brodalen

VELGE NEGLELAKK TIL KORTE NEGLER

  • 13.04.2015 - 23:48

Hvis det er en ting som ofte blir diskutert iblant neglekunst fans overalt, er det hvilken neglelakk som passer best for korte negler. Noen mener at nude toner, andre sverger til lyse eller mørke farger. Man kan si at det finnes mange delte meninger rundt dette..

Hvordan skal man egentlig finne ut av hvilken farge som passer best?  Svaret er helt enkelt at det er hva du selv trives best med.Noe av det viktigste, uansett hvordan lengden på neglene du har er at man tar vare på neglene. Det betyr og smøre inn hendene, file neglene og dytte neglebåndene tilbake og lakkere neglene. Alt er verdt det, fordi ustelte negler ser like dårlig ut om man har lange eller korte negler.

 

The transparent look:
Lyse farger på neglene kan fort føre til at med engang du får plagsomme småskader i lakken blir ikke neglene lenger fine på et blunk. Gjennomsiktig neglelakk, på en annen side, tillater at du ikke trenger at lakken er lagt helt presist uten at resultatet blir ødelagt. Det er også lett og påføre gjennomsiktig neglelakk hvis du har dårlig tid, og resultatet blir like fint.

 
The dark side:
Mørk neglelakk eller andre farger for den sagt skyld kan se litt skremmende ut når man har korte negler, samtidig som de kan se enda kortere ut. Et tips for å få neglene til og se litt lengre ut er og ikke påføre lakken på hele neglen.

Helt enkelt, det og ikke påføre lakken på de ytterste kantene på neglen vil hjelpe neglen med å se lengere ut.

 
The pastel compromise:
Pastellfargede neglelakker passer korte og lange negler. Det er det perfekte kompromisset mellom den mørke og gjennomsiktige look. Her kan man helt enkelt velge en farge man liker, det er også viktig og huske en base før man legger pastelfargen og deretter topcoat tilslutt.

 Har du en favoritt du ønsker og prøve ut?

 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits