Lone Brodalen

KÅPESESONG

  • 06.10.2015 - 18:09I går var den eneste fridagen min på en stund, derfor passet jeg på og ta noen bilder når jeg først hadde litt fri. Helt utrolig hvor mye jeg har på timeplanen om dagen, jeg er langt i fra vant med og ha det så stressende. Selvom det på en måte er godt og ha noe og gjøre også. 

Etter og ha innsett at det ikke holder med bare en genser og skinnjakke har jeg funnet fram kåpene som hang bak i skapet. Synes egentlig jakken blir finere jo mer man bruker den.Kåpen jeg har på bilde er kjøpt på gina for et par sesonger siden , skjørtet og skjorten er second hand.

YESTERDAY

  • 06.07.2015 - 19:03Kjole - H&M // Skoene er lånt, så det vet jeg ikke // Halskjede er fra nly

Hvor deilig er det ikke med lange sommerkvelder? Dette er hvordan jeg gikk kledd igår, da det var en slik kveld. Det var så varmt at jeg badet i bassenget sent på kvelden. Det er sånne dager man husker når det ikke lenger er sommer.  

OUTFIT: CREAM WHITE

  • 01.07.2015 - 22:41
Beklager for dårlig med updates men dessverre så streiket macen min helt plutselig igår. Sendte den på reperasjon idag så håper jeg får den tilbake senest om en uke. Denne onsdagen har jeg tilbragt i solen og avslutten dagen med en grilling og jordbær. Det ble litt feiring hjemme siden mine foreldre har bryllupsdag idag. Håper dere har hatt en fantastisk dag.

FRIDAY OUTFIT

  • 13.06.2015 - 00:51På bildet ovenfor ser dere antrekket mitt for fredag. Pretty simple, men det er sånn jeg liker det. Hadde et koselig gjensyn med min venninne Maria ikveld som også tok bildet ovenfor. good night peepz

1ST OF JUNE

  • 01.06.2015 - 20:58

                     Et litt sent ettermiddagsinnlegg. Jeg har sittet og skrevet essay det meste av dagen idag, tok meg likevel en tur ut når solen tittet fram. Dagens outfit også tatt i hagen med min lillebror som fotograf.  Hva har dere brukt mandagen deres til? 

Camel Coat And Black Stripes

  • 13.03.2015 - 19:55

   

 

     

     

 

Endelig så er det fredag igjen, og jeg sitter med Vogue i hendene. Livet er så bra, og at det hart vært sol på himmelen hver eneste dag denne uken gjør det ikke noe verre. Temperaturen er ennå ikke helt der for at jeg kan ta frem vårklærne enda, kanskje det er fordi jeg er ekstra kald av meg? Det gjorde ihvertfall så jeg valgte og ta på meg den kamelfargede kåpen min. Jeg lurer forresten på om dere er interessert i og se mer outfits på bloggen? Vet jeg har vært fraværende i det siste, men lover at det går mot bedre tider her inne. 

 

ANTREKK: BLONDER

  • 15.01.2015 - 19:56Elsker detaljene på denne genseren, synes den er så elegant. Stylingen idag var enkel med et par jeans og en veske over skulderen.          

Friday.

  • 20.06.2014 - 12:42

                                     

                                                                    Sånn her ser jeg ut idag.  Velger et enkelt antrekk når jeg skal på jobb. Sko fra Nelly, veske fra Bianco,
                                                                                                     undertøy fra Bikbok, tshirt og jakke fra HM og bukse fra Gina. 

2 cool 4 school

  • 16.06.2014 - 00:45

 

 
/ leopardskjorte fra carlings - briller fra bikbok

¨¨

20:03

  • 15.04.2014 - 20:02

 

 

 

/ coat gina tricot boots bianco jeans levis sweather h&m

 

Det er såå deilig med påskeferie, mange av dagene går av med å slappe av men akkurat nå er det like greit.  Senere i uken skal jeg være med jentene å jobbe litt med dugnader til russebilen, går fort til RT nå. 
 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits