Lone Brodalen

SUMMER HAIRDOS

 • 16.06.2015 - 17:44


Ovenfor ser dere noen forskjellige frisyrer jeg synes er kjempe kule nå som det er sommer. Gleder meg masse til og prøve hver og en av de, nå som jeg faktisk har tid til og eksprimentere med hårfrisyrer. Jeg skal faktisk lysne håret mitt senere denne uken, og tenkte jeg skulle dele resultatet på bloggen. 

MAKEUP GENIUS

 • 02.06.2015 - 15:41Dere husker sikkert da jeg var på Attitude Sthlm i fjor høst. Da fikk jeg vite en liten hemmelighet fra LOreal Paris, det var nemlig den utrolige appen Makeup Genius.
Jeg fikk også da laste den ned på Ipaden, og må bare si at den er helt vill. Trodde ikke mine øyne da jeg først fikk prøve den. Appen fungerer som et speil, der du kan røre på deg og makeupen du prøver på deg sitter fortsatt på. Appen ble lansert i Norge på fredag så nå kan du altså prøve på sminken før du kjøper den. Ta en litt på denne videoen, og last den ned på app store nå!

SUMMER READY LEGS

 • 21.05.2015 - 13:28


Da jeg reiste til Rhodos pakket jeg med meg denne herligheten i kofferten. Dette er altså en BB Cream for de som ønsker litt farge på bena i sommer. Den kjennes egentlig ganske likt som en foundation, siden man kan se fargen med engang når man påfører det. Isteden for mange timer senere hvis man skulle brukt en annen selvbruning. Den skal påføres på ren hud og hvis man ønsker litt mer farge kan man gjøre det flere ganger. Hvis man skulle ønske og fjerne det er det bare og bruke såpe og vann. Dette blir nok en av mine must haves på baderomshylla i sommer.

SKIN PERFECTION

 • 22.04.2015 - 19:05Jeg har nettopp begynt og teste ut hudpleie-serien, Skin Perfection fra L´Oréal Paris. Den er med på og gi fuktighet til huden, men også forminske porer, gi en jevn hudtone og forbedre hudens struktur. Jeg har valgt og teste dagkrem, serum og en øyekrem. Dette er noen produkter som er helt nye for meg faktisk, så jeg har gledet meg til å teste de ut. 

Unifying Day Moisturiser: er en dagkrem som tilfører fuktighet til huden i opptid 24 timer. Den skal tas på hver morgen med runde bevegelser på halsen og ansiktet. Awakening Eye Cream: en øyenkrem som skal ta bort mørke ringer under øynene. For å bruke denne masserer du den inn med lette bevegelser fra innerst i øyenkroken til ytterst. Advanced Correcting Serum: dette serumet skal gjøre så porene i huden skal se mindre synlige ut, og huden glattere. Bare noen dråper skal masseres lett inn i huden med fingertuppene.

VELGE NEGLELAKK TIL KORTE NEGLER

 • 13.04.2015 - 23:48

Hvis det er en ting som ofte blir diskutert iblant neglekunst fans overalt, er det hvilken neglelakk som passer best for korte negler. Noen mener at nude toner, andre sverger til lyse eller mørke farger. Man kan si at det finnes mange delte meninger rundt dette..

Hvordan skal man egentlig finne ut av hvilken farge som passer best?  Svaret er helt enkelt at det er hva du selv trives best med.Noe av det viktigste, uansett hvordan lengden på neglene du har er at man tar vare på neglene. Det betyr og smøre inn hendene, file neglene og dytte neglebåndene tilbake og lakkere neglene. Alt er verdt det, fordi ustelte negler ser like dårlig ut om man har lange eller korte negler.

 

The transparent look:
Lyse farger på neglene kan fort føre til at med engang du får plagsomme småskader i lakken blir ikke neglene lenger fine på et blunk. Gjennomsiktig neglelakk, på en annen side, tillater at du ikke trenger at lakken er lagt helt presist uten at resultatet blir ødelagt. Det er også lett og påføre gjennomsiktig neglelakk hvis du har dårlig tid, og resultatet blir like fint.

 
The dark side:
Mørk neglelakk eller andre farger for den sagt skyld kan se litt skremmende ut når man har korte negler, samtidig som de kan se enda kortere ut. Et tips for å få neglene til og se litt lengre ut er og ikke påføre lakken på hele neglen.

Helt enkelt, det og ikke påføre lakken på de ytterste kantene på neglen vil hjelpe neglen med å se lengere ut.

 
The pastel compromise:
Pastellfargede neglelakker passer korte og lange negler. Det er det perfekte kompromisset mellom den mørke og gjennomsiktige look. Her kan man helt enkelt velge en farge man liker, det er også viktig og huske en base før man legger pastelfargen og deretter topcoat tilslutt.

 Har du en favoritt du ønsker og prøve ut?

 

HAIRDO

 • 07.04.2015 - 19:15

          

Jeg er så veldig lei av håret mitt for tiden, hårlengden er ok men har ingen ideer hvordan jeg kan style det. Det føles så flatt, jeg vil bare dra til frisøren nå. Kanskje jeg bare skal flette det slik på bildene ovenfor. So cool!

DIE WITH YOU

 • 07.04.2015 - 00:45

                            

                                            Beyoncé postet et lite klipp av denne sangen på Jay-Z og hennes bryllupsdag.
                                                             Sangen heter Die With You og det er Jay-Z som filmer.

FREDAG

 • 27.03.2015 - 14:22

 

 

spring

 

For og holde tankene borte fra all snøen som har lagt seg utenfor vinduet
ser jeg på vårnyheter, og setter sammen looks. Slik vil jeg gå kledd når det blir varmere ute.
Bukse fra Chimala, top fra  Rachel Comey, sko fra Acne Studios , smykke fra Sophie Bille Brahe

BROW ARTIST DESIGNER, EYEBROW PENCIL

 • 24.03.2015 - 19:17

Så et lite hett tips fra sminkefronten. Idag tenkte jeg og vise dere en av produktene til LOreal Paris som jeg så og si er avhengig av, nemlig Brow Artist produktet. Siden jeg har kraftige bryn er det ekstra viktig med gode produkter så de holder seg på plass.  Derfor er denne pennen og bryngeleen Brow Artist Plumper klare favoritter i sminkepungen min. 

Under ser du bilder av step by step hvordan man bruker pennen, i tillegg til før og etter bilder. 

STEP 1: Intensify. Tegn med pennen der du ønsker og enten fylle inn eller farge brynet slik du ønsker. Det kan også blir fint hvis du tør og gjøre brynet litt lenger enn det i utgangspunktet er.

STEP 2: Shape. Så snur du pennen, og bruker den andre enden. Børsten bruker du til og gi brynet mer volum. 

 

     

     

 

    


   
GLOWING

 • 19.02.2015 - 20:34

       

       

       

                                 Hvor fint er det ikke at den naturlige gløden er i fokus denne våren og sommeren?
                        Makeupen skal være mest mulig naturlig og frisk. Denne looken er jo også veldig enkel og få til,
                    Alt du trenger er litt BB cream, litt solpudder, og rouge for å få de rosenrøde kinnene vi ønsker oss nå.

HAIRSTYLE: UNDERCUT

 • 08.02.2015 - 13:46


 

For noen uker siden kom jeg over bilder av Cara Delevingne som det ovenfor der hun hadde shavet hodet bare sånn under håret. Etter det så har jeg tenkt en del på det og vet dere hva? Jeg vurderer faktisk og gjøre det selv. Men jeg trenger nok litt mer tenking, for det kommer sikkert ikke å kle meg like bra som det gjør på Cara, Kylie Jenner og Rosamund Pike.

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits