Lone Brodalen

Back to school

 • 14.09.2015 - 00:34


Som jeg har skrevet tidligere studerer jeg grafisk design, og begynner altså nå mitt andre år på studiet. Den siste uken har derfor vært veldig travel og det vil ikke bli noe mindre travelt fremover heller. Men jeg klager ikke, jeg synes det bare er veldig lærerikt og føler meg heldig som har funnet et studie som passer meg så godt. Har noen av dere begynt på skole igjen nå til høsten, isåfall hva? /L

VACATION TIME

 • 24.07.2015 - 16:13

 


Sommeren har virkelig gått fort, og det er bare en drøy uke igjen av juli. Selvom jeg ikke vil innse det helt enda. Nå har jeg bestemt meg for og nyte resten av det som er igjen av sommeren før skolen igjen begynner. Jeg har også tenkt og legge bloggen litt til side innimellom, og prioritere andre ting for øyeblikket. Vet det heller ikke har vært noe særlig aktivitet her inne i det siste, men fikk igjen macen min for to dager siden. Den har vært på verksted i en måned, og uten den får jeg ikke gjort stort her.  Jeg håper dere også nyter sommeren som meg, og tar dere en pause fra pcen i en periode og fokuserer på familie og venner.

 

oppdatering

 • 17.02.2015 - 23:26

           

           Altfor lenge siden jeg sist blogget, beklager så mye. Valgte og legge den litt til side den siste uken, men nå er jeg tilbake. Sammen med en liten update på hva jeg har gjort i helgen. På fredag var mye av familien samlet for å feire 20 års dagen min, litt rart at det var min siste bursdagsfeiring med familien.
Dere lurer sikkert på hvorfor jeg har slengt med et par russebilder, men det er det altså ikke helt tilfeldig altså. Nora og jeg tok oss en tur på x-russefest på Gjøvik på lørdag. Snart bare et år etter vi faktisk var russ møter vi opp på x-feiring jaja. xD
Btww jeg var og så 50 shades igår faktisk. Jeg hadde faktisk litt forventninger til filmen, og må si den skuffet litt. Skulle ønske det kun var en film, ventet bare på at det skulle bli happy ending på slutten. Men jeg kommer nok alikevel til å se neste film også.

  

NEW WEEK

 • 26.01.2015 - 21:42Hei dere! Mandag igjen. Forrige uke gikk til skole og helga til jobb. Denne uka skal jeg trene, prøve meg på nye matretter og planlegge birthdaypirty ( jeg blir 20 om nesten en uke, det må feires!!!) Håper dere får en fin uke <3

THROWBACK TO ATTITUDE STHLM

 • 20.01.2015 - 23:58

                                                                                                                         Fotograf Dino Soldin/ Dinosoldin.com

 

Hei alle fine! Jeg mottok nettopp noen av bildene som fotografen tok under helga jeg var i Stockholm. Er egentlig glad for at bildene kom nå, gjør så jeg kan mimre litt tilbake og tenke på hvor fantastisk jeg hadde det de dagene. Som jeg gleder meg til neste reise med Jennifer og Caroline sammen med L´Oréal Paris. Håper 2015 blir et år der jeg lærer mye mer om sminke og mote enn det jeg allerede kan.

X

 

Lunch

 • 14.01.2015 - 20:45
De første skoleukene mine består av minimalt med forelesninger, så da er det tid til å gjøre de tingene jeg liker ekstra godt. Nemlig og være med mine venner. Nora, Hanne og jeg dro nedover for å flytte over til den nye hybelen til Nora i Ås. Overnatting fikk vi også til, nora ble kastet ut (frivillig hehe) på en annen hybel. Jeg tapte konkurransen om senga, så Hanne fikk den og jeg sov på madrass. Idag dro vi inn til Oslo der vi møtte Kim og spiste kinamat. 

Saturday

 • 22.12.2014 - 23:04Noen snapshots fra lørdag. Var godt å møte disse flotte igjen, er ikke lenger like ofte som før. Da er det viktig og nyte slike kvelder siden man ikke vet når neste gang blir.

 

PLANNING ATTITUDE-STHLM

 • 22.11.2014 - 18:38

 

 

 

VET DERE HVA??? JEG SKAL TIL STOCKHOLM OG ATTITUDE-STHML PÅ TORSDAG, fordi jeg vant konkurransen på lorealparis.no, helt sykt. Lille meg skal ut i verden, kanskje få intervjuet litt kjendiser, møte Angelica Blick, Kenza Zouiten, Fanny Lyckman og Andreas Wijk. Føles som jeg lever i en drøm etter jeg fikk telefonen igår. Selvom jeg var den med minst stemmer, så gjorde ikke det visst noe som helst. Trodde det ville gjøre en forskjell, men nei. Det ble meg, haha. Jeg kommer til å begynne og legge ut mer bilder jeg tar selv fremover. Gir meg motivasjon til tusen, og en selvtillitboost. Dette blir gøy dere, håper dere vil følge meg.

HA EN STRÅLENDE LØRDAG!

  

NEW SWEATER

 • 05.11.2014 - 20:47

Var innom h&m etter skolen igår og kjøpte meg denne genseren med turtleneck. Er ikke en spontankjøper, men denne måtte jeg ha.
Når det gjelder sminkevideoen min er jeg egentlig kjempe stressa, har to dager på meg som jeg har tid til å jobbe med den. I helga skal jeg på julebord, så da blir det liten tid til det. Vurderer to sminkestiler, enten metallisk eller fokusere på contouring og highlighting. Har egentlig lyst til å ta med begge, men redd for at det blir litt mye kanskje. Vi får se.

fremtidsdrømmer

 • 30.07.2014 - 20:27

 

                    


                                                                                     Iblant late dager med mye soling og med lite å gjøre,  så burde det å blogge være en prioritering.

Hittil har sommeren i Norge vært fantastisk, og ingenting og klage over. Selv om det skulle begynne å regne siste delen av ferien, så er i ihvertfall jeg storfornøyd. Dessuten er jeg så heldig at jeg om ikke lenge reiser sør over, til Italia. Der har jeg faktisk aldri vært, så det vil bli en ny opplevelse.  Det er kun 3 uker igjen av ferien hvis jeg har rett, og en liten reality check som dukker opp etter noen uker med ferie. Jeg har heller ikke fortalt hva jeg skal gjøre til høsten. Planene mine for høsten er at jeg skal bli i nærområdet men samtidig studere, jeg skal gå mediedesign som hele tiden har vært mitt første ønske. Noe man gjerne studerer for å bli grafisk designer. Jeg er ikke den personen som kunne tatt meg et friår med det første. Da ønsker jeg heller å begynne rett på studiet, og heller ta meg et år senere der jeg reiser rundt i verden som jeg også har et stort ønske om å gjøre en gang. 

 

Roadtrip i Skåne

 • 25.06.2014 - 10:58

 

 Igår kunne jeg si at jeg har fullført det midterste ønsket på "I just want to" listen min - Jeg var på roadtrip på Sveriges sørligste punkt som ligger her i Skåne. Denne uken er jeg på besøk her, og skal virkelig nyte det flotte landskapet. Dette må være et av de fineste stedene jeg har vært, det ligger så langt sør så man skulle egentlig ikke tro at man var i Sverige. Jeg elsket følelsen av å sitte på med en cabriolet og få vind i håret uten å helt vite hvor man skulle, bare kjøre så langt vi ønsket selv. 

Andre søndag i advent

 • 08.12.2013 - 22:48

 

 

 

hei <3

 

Nå går det fort mot jul dere, det er faktisk kun igjen litt over to uker til julaften. Litt rart å tenke over, siden den skikkelige julestemningen har kommet over meg enda.  Men kan tippe den kommer krypende når jeg drar til København og Malmö neste helg. Det å reise til en storby å gjøre litt gaveinnkjøp, og bare se på alt som skjer i byen vil nok booste julestemningen litt. Gleder meg masse, blir nok veldig koselig. 

Jeg er også ute etter den perfekte kjolen til nyttårsaften, og sko ikke minst. Jeg tenkte og lage et innlegg om den perfekte nyttårskjolen senere, er nok flere enn meg som leter... 

 

 

Cara Delevingne

 • 07.06.2013 - 11:10

 

 
Summer Fashion

 • 05.06.2013 - 23:30


Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits