Lone Brodalen

INTERIOR

  • 12.05.2015 - 00:16

 

     

     

     

     

     

              Det er så mye som skjer om dagen. På skolen skriver jeg to essays om hverandre, nesten alle vennene mine kommer hjem ihelga, og 17.mai nærmer seg. Imorgen tenkte jeg og vise dere hvordan man kan sminke seg på nasjonaldagen. Over ser dere noe fint dere kan legge øynene på imens. Sov godt. x

GREY WISH LIST

  • 18.11.2014 - 00:03
Grey WIsh List

 

Her får dere litt interiør inspirasjon. Ovenfor er ihvertfall noe jeg ønsker meg veldig, spesielt det bilde fra New York fanget oppmerksomheten min med engang. Lampen elsker jeg virkelig, skal absolutt skaffe meg en slik engang. Alt jeg har funnet her er nok litt i dyreste laget, men lagde den etter hva jeg syntes var fint og det er jo en ønskeliste. Da jeg sjekket prisene på møblene nå sto det at bordet ikke kostet mindre enn 9000, men er vel lov å drømme litt..
Men nå skal jeg sove, planlegger og dra inn til Oslo tidlig imorgen. God natt.

-

  • 17.06.2014 - 12:00
 

 
 

Igår kastet jeg ut nesten halvparten av klærne mine og det har gitt mer luft på værelset mitt. Og i de to walkin klesskapene mine. Det gir også et mer overblikk over hva jeg faktisk har av klær. Idag tenkte jeg å fortsette på inspirasjonsveggen min over senga, er en stund siden jeg laget den så det er på tide. 

 

 

 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits