Lone Brodalen

IN MY MAKEUP BAG

  • 29.01.2015 - 20:45

         

                                                              Some beauty favorites of mine

 

Ble ikke noe vixen på meg i år, hadde billett men var fortsatt syk igår og er egentlig det enda. Imorgen skal jeg tvinge meg selv på skolen, heller ta en litt kortere dag og så dra hjem og hvile ut i helga.

Over ser dere mine beauty favoritter akkurat nå, sverger til sorte eller røde negler om dagen. Sotede øyne er et must, fokuserer heller på øyne enn lepper. Mørk øyensminke og bleke naturlige lepper er også knallfint synes jeg. Concealeren hjelper meg virkelig å dempe mørke og slitne vinterøyne. Har et tips til dere forresten, hvis dere er ute etter ny maskara. Denne nye "So Couture" maskaraen er en av de beste jeg har brukt. Min nye obsession!

VIXEN BLOG AWARDS

  • 27.01.2015 - 18:13

Det er i år igjen duket for Norges største uavhengige bloggkåring, nemlig VIXEN Blog Awards.  Da skal det kåres de mest inspirerende, kreative og nyskapende skandinaviske bloggene i kategorier som mote, trend, skjønnhet, interiør, mat, trening og livsstil. Denne begivenheten vil finne sted på Christiania Teater i Oslo imorgen onsdag 28. januar. Blant de inviterte til denne kvelden er toppbloggere, kjendiser og fashionistaer. Dette er ihvertfall noe jeg synes er stas, og krysser fingrene for at jeg også får en invitasjon siden www.vixen.no deler ut 2 billetter til 10 bloggere ikveld. Hvor fantastisk hadde ikke det vært?! Samtidlig venter bursdager etter det, perfekte anledninger til å pynte seg? Ja!

#blogawards
NEW WEEK

  • 26.01.2015 - 21:42Hei dere! Mandag igjen. Forrige uke gikk til skole og helga til jobb. Denne uka skal jeg trene, prøve meg på nye matretter og planlegge birthdaypirty ( jeg blir 20 om nesten en uke, det må feires!!!) Håper dere får en fin uke <3

THROWBACK TO ATTITUDE STHLM

  • 20.01.2015 - 23:58

                                                                                                                         Fotograf Dino Soldin/ Dinosoldin.com

 

Hei alle fine! Jeg mottok nettopp noen av bildene som fotografen tok under helga jeg var i Stockholm. Er egentlig glad for at bildene kom nå, gjør så jeg kan mimre litt tilbake og tenke på hvor fantastisk jeg hadde det de dagene. Som jeg gleder meg til neste reise med Jennifer og Caroline sammen med L´Oréal Paris. Håper 2015 blir et år der jeg lærer mye mer om sminke og mote enn det jeg allerede kan.

X

 

ANTREKK: BLONDER

  • 15.01.2015 - 19:56Elsker detaljene på denne genseren, synes den er så elegant. Stylingen idag var enkel med et par jeans og en veske over skulderen.          

Lunch

  • 14.01.2015 - 20:45
De første skoleukene mine består av minimalt med forelesninger, så da er det tid til å gjøre de tingene jeg liker ekstra godt. Nemlig og være med mine venner. Nora, Hanne og jeg dro nedover for å flytte over til den nye hybelen til Nora i Ås. Overnatting fikk vi også til, nora ble kastet ut (frivillig hehe) på en annen hybel. Jeg tapte konkurransen om senga, så Hanne fikk den og jeg sov på madrass. Idag dro vi inn til Oslo der vi møtte Kim og spiste kinamat. 

HELLO 2015

  • 06.01.2015 - 23:34

Godt nytt år! Beklager for dårlig blogging, har koblet helt av i ferien. Men nå er jeg igang igjen. En ny start. Planer og ting forandrer seg iløpet av et år, så for meg er det ikke det viktigste at man kommer i mål med alt man setter seg. Man kan jo prøve og gjøre sitt beste,  det skal jeg og da har jeg satt opp noen nyttårsforsett som skal være overkommelige:

 
BEKYMRE MEG MINDRE
Som mange andre også, er jeg en person som bekymrer meg over småting. 
Det kan være alt fra om hva andre tenker om meg til bare noe enkelt jeg har glemt. 
Siden jeg har vært perfektsjonist så lenge jeg kan huske, er dette punktet ekstra viktig
for meg å kunne slippe skulderene litt ned og bare la alt det gå innimellom. 

FLERE TURER
Dette året vil jeg reise, uansett om det er en liten tur på fjellet eller en større tur til utlandet. 
Jeg vil bli flinkere til å oppleve dette året. Har foreksempel planlagt hyttetur med jentene i starten av året. 
Jeg er også så heldig at jeg skal få dra til Paris i løpet av 2015 sammen med LOreal Paris. Har allerede troen på at
dette blir et opplevelserikt år. 
LAGE MER MAT 
Jeg ønsker og lære meg nye oppskrifter som jeg kan servere familie og venner. Uansett om det er
foretter, hovedretter eller dessert. Den stemningen som ligger i å invitere eller å bli invitert på middag er så fin.
I dette året ønsker jeg å få til mer av dette. Istedet for å bare ha vorspiel, er det en egen sjarm i å invitere på en spennende og lett middag også.

FOKUSERE PÅ SKOLEN
Første halvåret man begynner på et studie blir alltid en overgang, det ble det også for meg. Nå begynner jeg på andre
semester og er klar for å fordype meg i valgfagene mine. Det vil lønne seg senere.  

GJØRE MER AV DE TINGENE JEG LIKER
Jeg ønsker og få tid til å oppleve det som gjør meg glad litt oftere. Dra på kino i hverdagen, Sex and the city maraton, sleepovers med venninner, dra på cafe eller restaurant med kjæresten litt oftere, ta en spontantur og se et eller annet. Trenger ikke være noe som er planlagt heller, bare en liten tur. Opplevelser som får meg til å smile rett og slett.

TA VARE PÅ MEG SELV
Med å ta vare på meg selv mener jeg ikke bare å trene og spise sunnere, selvom det inngår iår også hehe
Jeg tenker også på at jeg ikke vil være så streng mot meg selv. Klandre meg selv for ting jeg ikke kan gjøre noe med. Det er også viktig for at man skal være lykkelig med seg selv, at man må godta at ting bare er sånn innimellom. 
NEW IN

  • 02.01.2015 - 01:44
Kanskje ikke helt nye, men ihvertfall det nyeste ordentlige innkjøpet jeg har hatt i det siste. Det er de perfekte hverdagsbootsene jeg har lett etter, selvom de må stå i skoskapet i noen måneder til siden de ikke akkurat er egnet for vinter.

 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits