Lone Brodalen

DET NYE

  • 27.02.2015 - 13:52

                                                                                                          /Innlegg i samarbeid med Bloggklubben

     

Etter en uke med lange dager med skole har jeg unnet meg og starte helgen med et magasin, det er få bedre måter og starte helgen på synes jeg. I de fleste magasiner har jeg noen favoritter som jeg liker og fordype meg ekstra mye i, og i denne utgaven var det motedelen jeg likte best. Det var også mye treningsstoff der også, umulig og ikke få motivasjon der.

     

     

     

     

I utgaven finnes tips om hvordan man styler jeansen denne våren, hva man burde få med seg når man er i New York og mye om den sporty moten.

Hvis du ønsker og bli Det Nye-abonnement, har de nå et herlig tilbud der du for 199 kr (+ porto, 49kr) får hele 5 utgaver av Det Nye + en stor Lulu´s toalettmappe med på kjøpet. Tilbudets egentlige verdi er 694 kr, du får altså abonnementet til en veldig god pris. Dere kan lese mer om det HER!

GLOWING

  • 19.02.2015 - 20:34

       

       

       

                                 Hvor fint er det ikke at den naturlige gløden er i fokus denne våren og sommeren?
                        Makeupen skal være mest mulig naturlig og frisk. Denne looken er jo også veldig enkel og få til,
                    Alt du trenger er litt BB cream, litt solpudder, og rouge for å få de rosenrøde kinnene vi ønsker oss nå.

oppdatering

  • 17.02.2015 - 23:26

           

           Altfor lenge siden jeg sist blogget, beklager så mye. Valgte og legge den litt til side den siste uken, men nå er jeg tilbake. Sammen med en liten update på hva jeg har gjort i helgen. På fredag var mye av familien samlet for å feire 20 års dagen min, litt rart at det var min siste bursdagsfeiring med familien.
Dere lurer sikkert på hvorfor jeg har slengt med et par russebilder, men det er det altså ikke helt tilfeldig altså. Nora og jeg tok oss en tur på x-russefest på Gjøvik på lørdag. Snart bare et år etter vi faktisk var russ møter vi opp på x-feiring jaja. xD
Btww jeg var og så 50 shades igår faktisk. Jeg hadde faktisk litt forventninger til filmen, og må si den skuffet litt. Skulle ønske det kun var en film, ventet bare på at det skulle bli happy ending på slutten. Men jeg kommer nok alikevel til å se neste film også.

  

THE PUNK SMOKEY LOOK

  • 10.02.2015 - 17:21

      

       

 

       

   

       


       


Smokey eye er så fint og det er det jeg går for oftest når jeg skal på fest. Når jeg ellers legger sminken til det så bruker jeg både eyeliner og flere øyenskygger for oppnå det resultatet jeg ønsker. Nå så har L´Oreal Paris fått en nyhet som gjør det enklere å legge festmakeupen. Produktet heter Superliner Smokissime Taupe Smoke og skal bare påføres over og under øyet og blendes ut med en sminkebørste for en mer punky resultat men kan fint brukes alene. Denne gleder jeg meg til å bruke ordentlig til helgen. 
Hvis man ønsker og fullføre looken med en mascara som passer godt til smokissime pennen, så gå for Miss Manga Punky Mascara. Den ligner egentlig på den tidligere originale Miss Manga mascaraen - men har istedet en gummibørste. Resultatet blir da dristig med volum.

Husk og meld dere på Dare To Go Punky konkurransen på www.lorealparis.no
 

 

 

      

HAIRSTYLE: UNDERCUT

  • 08.02.2015 - 13:46


 

For noen uker siden kom jeg over bilder av Cara Delevingne som det ovenfor der hun hadde shavet hodet bare sånn under håret. Etter det så har jeg tenkt en del på det og vet dere hva? Jeg vurderer faktisk og gjøre det selv. Men jeg trenger nok litt mer tenking, for det kommer sikkert ikke å kle meg like bra som det gjør på Cara, Kylie Jenner og Rosamund Pike.

on wednesdays

  • 04.02.2015 - 23:40
we wear pink ofccc

source

.I LOVE THIS SONG.

  • 01.02.2015 - 23:17

                        

                       

 

                                                       HÅPER DERE HAR HATT EN FIN HELG!

                           Har dere hørt denne sangen enda? Tror dette er sang man enten elsker eller hater.
                Jeg har i hvertfall hatt den på repeat de siste dagene, og jeg blir ikke lei vokalen til Rihanna i denne. 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits