Lone Brodalen

REISEFEBER

  • 29.04.2015 - 00:40

 

          


Shit! Jeg reiser om bare to timer. Om nesten 7 timer sitter jeg på flyet som skal ta meg til et varmere sted. Har så sommerfugler i magen nå, har gledet meg så lenge og nå reiser jeg. Lover at jeg skal ta massevis av bilder og vise dere. Har ikke med meg pcen, men tenkte jeg kunne blogge litt fra mobilen. Nå skal jeg oppdatere spotifylista mi, og prøve og få meg litt søvn. x

 

SKIN PERFECTION

  • 22.04.2015 - 19:05Jeg har nettopp begynt og teste ut hudpleie-serien, Skin Perfection fra L´Oréal Paris. Den er med på og gi fuktighet til huden, men også forminske porer, gi en jevn hudtone og forbedre hudens struktur. Jeg har valgt og teste dagkrem, serum og en øyekrem. Dette er noen produkter som er helt nye for meg faktisk, så jeg har gledet meg til å teste de ut. 

Unifying Day Moisturiser: er en dagkrem som tilfører fuktighet til huden i opptid 24 timer. Den skal tas på hver morgen med runde bevegelser på halsen og ansiktet. Awakening Eye Cream: en øyenkrem som skal ta bort mørke ringer under øynene. For å bruke denne masserer du den inn med lette bevegelser fra innerst i øyenkroken til ytterst. Advanced Correcting Serum: dette serumet skal gjøre så porene i huden skal se mindre synlige ut, og huden glattere. Bare noen dråper skal masseres lett inn i huden med fingertuppene.

SOON

  • 22.04.2015 - 12:51


Nå er det bare en knapp uke til jeg reiser bort til Hellas. Har gledet meg til sand mellom tærne, sol mot huden, hotellseng og hav så langt øyet kan se i lang tid nå. 
Skal ta masssse bilder og vise dere. Er så utrolig inspirert om dagen fordi været er så fint, meg også fordi jeg skal ut og reise.  

 

VELGE NEGLELAKK TIL KORTE NEGLER

  • 13.04.2015 - 23:48

Hvis det er en ting som ofte blir diskutert iblant neglekunst fans overalt, er det hvilken neglelakk som passer best for korte negler. Noen mener at nude toner, andre sverger til lyse eller mørke farger. Man kan si at det finnes mange delte meninger rundt dette..

Hvordan skal man egentlig finne ut av hvilken farge som passer best?  Svaret er helt enkelt at det er hva du selv trives best med.Noe av det viktigste, uansett hvordan lengden på neglene du har er at man tar vare på neglene. Det betyr og smøre inn hendene, file neglene og dytte neglebåndene tilbake og lakkere neglene. Alt er verdt det, fordi ustelte negler ser like dårlig ut om man har lange eller korte negler.

 

The transparent look:
Lyse farger på neglene kan fort føre til at med engang du får plagsomme småskader i lakken blir ikke neglene lenger fine på et blunk. Gjennomsiktig neglelakk, på en annen side, tillater at du ikke trenger at lakken er lagt helt presist uten at resultatet blir ødelagt. Det er også lett og påføre gjennomsiktig neglelakk hvis du har dårlig tid, og resultatet blir like fint.

 
The dark side:
Mørk neglelakk eller andre farger for den sagt skyld kan se litt skremmende ut når man har korte negler, samtidig som de kan se enda kortere ut. Et tips for å få neglene til og se litt lengre ut er og ikke påføre lakken på hele neglen.

Helt enkelt, det og ikke påføre lakken på de ytterste kantene på neglen vil hjelpe neglen med å se lengere ut.

 
The pastel compromise:
Pastellfargede neglelakker passer korte og lange negler. Det er det perfekte kompromisset mellom den mørke og gjennomsiktige look. Her kan man helt enkelt velge en farge man liker, det er også viktig og huske en base før man legger pastelfargen og deretter topcoat tilslutt.

 Har du en favoritt du ønsker og prøve ut?

 

HAIRDO

  • 07.04.2015 - 19:15

          

Jeg er så veldig lei av håret mitt for tiden, hårlengden er ok men har ingen ideer hvordan jeg kan style det. Det føles så flatt, jeg vil bare dra til frisøren nå. Kanskje jeg bare skal flette det slik på bildene ovenfor. So cool!

DIE WITH YOU

  • 07.04.2015 - 00:45

                            

                                            Beyoncé postet et lite klipp av denne sangen på Jay-Z og hennes bryllupsdag.
                                                             Sangen heter Die With You og det er Jay-Z som filmer.

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits