Lone Brodalen

A LOT OF OUTFIT INSPIRATION

  • 30.05.2015 - 00:05

             
Det er lenge siden jeg har laget et outfit inspirasjons-innlegg - så her får du en collage med masse inspirerende outfits og bilder.


FLAMING LIPS

  • 26.05.2015 - 19:15

           
      Det nærmer seg sommer, og da er det ekstra fint å pynte leppene med en knæsj farge. Jeg har valgt en matt og oransje leppestift, siden jeg synes den er finest til solbrun hud og hvite sommerkjoler.  Leppestiften er fra LOreal Paris, og det er Color Richie Matte nummer 227.


SUMMER READY LEGS

  • 21.05.2015 - 13:28


Da jeg reiste til Rhodos pakket jeg med meg denne herligheten i kofferten. Dette er altså en BB Cream for de som ønsker litt farge på bena i sommer. Den kjennes egentlig ganske likt som en foundation, siden man kan se fargen med engang når man påfører det. Isteden for mange timer senere hvis man skulle brukt en annen selvbruning. Den skal påføres på ren hud og hvis man ønsker litt mer farge kan man gjøre det flere ganger. Hvis man skulle ønske og fjerne det er det bare og bruke såpe og vann. Dette blir nok en av mine must haves på baderomshylla i sommer.

INTERIOR

  • 12.05.2015 - 00:16

 

     

     

     

     

     

              Det er så mye som skjer om dagen. På skolen skriver jeg to essays om hverandre, nesten alle vennene mine kommer hjem ihelga, og 17.mai nærmer seg. Imorgen tenkte jeg og vise dere hvordan man kan sminke seg på nasjonaldagen. Over ser dere noe fint dere kan legge øynene på imens. Sov godt. x

POSTKORT FRA RHODOS

  • 07.05.2015 - 13:31

           
  
           

           

           

           


    Noen bilder fra Hellas. Etter og ha kommet hjem gleder jeg meg bare enda mer til sommeren. Har bare reist til varmere strøk på sensommeren, og vært vant med at skolen starter igjen etter jeg kommer hjem. Men i år har jeg mer sommer i vente. Nå sitter jeg og skriver essays som skal leveres i starten av juni, ellers har jeg ikke mer igjen på skolen. Etter det er ferdig skal jeg ta meg en velfortjent ferie. Klarer nesten ikke vente!

 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits