Lone Brodalen

MAKEUP - FLASH OF COLOR

  • 23.06.2015 - 15:45

 

 Jeg har aldri vært tøff nok til og gå med øyenskygger med farger, og har heller holdt meg til de nøytrale brune og sorte nyansene. 
Siden det er sommer, og vi har sett på vårvisningene til blant annet Elie Saab, Fendi og Dior at de velger og gå for farger rundt øynene. Derfor tenkte jeg at jeg ville prøve ut dette også, hva synes dere?

Her har jeg brukt Super Liner Silkissime og øyeskyggepalletten Color Riche, Les Ombres i fargen Blue Mariniere.

NOW YOU KNOW ME A LITTLE BIT BETTER

  • 18.06.2015 - 16:01

   

         


Har sett på flere blogger at man laget litt random fakta, og jeg fikk lyst til og gjøre det samme. Jeg har jo heller ikke skrevet så mye om meg selv, og tenkte det kunne være en mulighet til og bli litt kjent med meg også. + noen rare photobooth selfies.

Jeg er nok litt kontrollfreak. Bursdagen min er 5.februar. Jeg har gått 6 år hos sangpedagog. Er en veldig følsom person og gråter av alle triste scener i filmer. Hører på musikk så og si hele tiden.  Setter pris på alle små ting. Klesskapet mitt består nesten bare av hvite og sorte klesplagg. Handler mest jakker og sko. Jeg er egentlig skikkelig sparsom og bruker en evighet på og bestemme meg om alt. Jeg er et familiemenneske. Jeg frykter egentlig alltid det verste og blir kjempe nervøs. Hater når neglelakken blir stygg, da må jeg ta den av eller lakkere med engang. Jeg synes sommeren og høsten er den fineste tiden på året. Har et stort hjerte for dyr, spesielt hunder. Jeg klarer ikke velge hva jeg elsker mest av romantiske komedier eller skrekkfilmer. Jeg tenker kanskje for mye på ting i ettertid. Lyden av regn er noe jeg elsker, spesielt når jeg skal sove. Jeg har nok vært i Hellas minst 10 ganger. Jeg er ikke veldig glad i godteri, før var sjokolade et must i helger men nå klarer jeg meg helt fint uten noe. Jeg leser altfor sjelden bøker. Jeg er ganske sjenert ovenfor folk jeg ikke kjenner. Alenetid er noe jeg elsker innimellom. Jeg elsker og planlegge. 

SUMMER HAIRDOS

  • 16.06.2015 - 17:44


Ovenfor ser dere noen forskjellige frisyrer jeg synes er kjempe kule nå som det er sommer. Gleder meg masse til og prøve hver og en av de, nå som jeg faktisk har tid til og eksprimentere med hårfrisyrer. Jeg skal faktisk lysne håret mitt senere denne uken, og tenkte jeg skulle dele resultatet på bloggen. 

FRIDAY OUTFIT

  • 13.06.2015 - 00:51På bildet ovenfor ser dere antrekket mitt for fredag. Pretty simple, men det er sånn jeg liker det. Hadde et koselig gjensyn med min venninne Maria ikveld som også tok bildet ovenfor. good night peepz

MY SUMMER PLANS

  • 10.06.2015 - 14:06Her kommer et innlegg med mine planer for denne sommeren, sammen med et collage fylt med sommerglade bilder. Jeg er ferdig med første året på mediedesign og leverte min siste oppgave tidligere denne uken. Det er en deilig følelse av letthet og kan endelig føle på feriefølelsen uten og tenke på skole. 
Denne sommeren skal jeg reise til Paris, jeg vet ikke når enda bare at det forhåpentligvis blir i juli. Jeg har også store planer om og dra på en reise til utlandet eller på Slottsfjell festivalen. Om sommeren skal man jo ta det litt som det kommer, og ikke planlegge for mye. Tanken om flotte strender, solbrun hud, varme, sene sommerkvelder, roadtrips,  lange koselige dager med kjæresten og venner og alt det andre som hører sommeren til gjør meg enormt glad. 

Hvilke planer har dere for sommeren?

MAKEUP GENIUS

  • 02.06.2015 - 15:41Dere husker sikkert da jeg var på Attitude Sthlm i fjor høst. Da fikk jeg vite en liten hemmelighet fra LOreal Paris, det var nemlig den utrolige appen Makeup Genius.
Jeg fikk også da laste den ned på Ipaden, og må bare si at den er helt vill. Trodde ikke mine øyne da jeg først fikk prøve den. Appen fungerer som et speil, der du kan røre på deg og makeupen du prøver på deg sitter fortsatt på. Appen ble lansert i Norge på fredag så nå kan du altså prøve på sminken før du kjøper den. Ta en litt på denne videoen, og last den ned på app store nå!

1ST OF JUNE

  • 01.06.2015 - 20:58

                     Et litt sent ettermiddagsinnlegg. Jeg har sittet og skrevet essay det meste av dagen idag, tok meg likevel en tur ut når solen tittet fram. Dagens outfit også tatt i hagen med min lillebror som fotograf.  Hva har dere brukt mandagen deres til? 

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits