Lone Brodalen

SOME HALLOWEEN INSPO

  • 28.10.2015 - 10:27

1.Jumpsuit 276 kr  // 2. Løse øyevipper 89 kr // 3. Sort øyeskygge 119 kr // 4. Maske  59 kr // 5. Hårbånd 236 kr  // 6. Leppestift 129 kr// 7. Sko 279 kr // 8. Topp 199 kr // 9. Skjørt  460 kr // 10. Sort neglelakk 155 kr

Nå er det bare få dager igjen til Halloween og hvis du som meg som ikke liker og gå helt crazy med kjøp av et kostyme man bruker en gang i året. Eller ikke enda vet hva du skal være, så har jeg lagt ved litt inspirasjon for hvordan man kan pynte seg på denne kvelden uten at man trenger og gå helt "all in". Jeg skal selv sminke meg som et skjelett i halve ansiktet mitt, så en utrolig fin tutorial på youtube som jeg ville prøve ut. Ellers skal jeg bare ha et sort skjørt og en topp eller en kjole. Håper dere får litt inspirasjon og gleder dere like mye som jeg gjør.

LA PALETTE NUDE

  • 19.10.2015 - 11:12

 

Må bare fortelle dere om denne utrolige fine øyeskygge paletten fra LOreal Paris jeg fikk i posten på lørdag. Den har 10 forskjellige fargenyanser. Jeg tenkte jeg skulle lage en makeup tutorial snart, kanskje jeg skulle vise hvordan jeg bruker denne. Fikk ihvertfall veldig lyst til og prøve meg fram og legge en perfekt øyesminke nå. Man kan altså med denne både lage smoky eye makeup men også en enkel nude look. Den koster bare 199,- selvom det avhenger litt på hvor du kjøper den.


 

KÅPESESONG

  • 06.10.2015 - 18:09I går var den eneste fridagen min på en stund, derfor passet jeg på og ta noen bilder når jeg først hadde litt fri. Helt utrolig hvor mye jeg har på timeplanen om dagen, jeg er langt i fra vant med og ha det så stressende. Selvom det på en måte er godt og ha noe og gjøre også. 

Etter og ha innsett at det ikke holder med bare en genser og skinnjakke har jeg funnet fram kåpene som hang bak i skapet. Synes egentlig jakken blir finere jo mer man bruker den.Kåpen jeg har på bilde er kjøpt på gina for et par sesonger siden , skjørtet og skjorten er second hand.

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits