Lone Brodalen

GOING HOME

  • 29.11.2014 - 20:51
For en herlig helg det har vært. Skjønner ikke det det heletatt at jeg var nervøs iforkant, alt har bare gått strålende synes jeg. Møtte noen ekstremt bra folk, spist deilig mat på to av Stockholms beste steder og prøvd meg som intervjuer. Helt fantastisk. Jeg lover og legge ut masse bilder av turen imorgen eller mandag. 

Håper dere har en kjempefin lørdagskveld <3 Jeg tilbringer min på toget

FAVORITTER PÅ INSTA

  • 23.11.2014 - 19:45

 

Instagram er den appen på telefonen jeg er innom mest iløpet av en dag. Jeg er elendig til å legge ut egne bilder, men får ofte masse inspirasjon fra andre talentfulle mennesker. Ønsker at jeg var like flink, har ihvertfall muligheten når jeg reiser til Stockholm på torsdag og rapportert hva som skjer derfra. Her er mine topp 4 favoritter på insta i litt forskjellige kategorier. 
 

 

@FREDERIKKEWAERENS - helt utrolige bilder av lyst interiør, gjennomførte detaljer. 

 

 

@kristina_bazan - massevis av outfitinspirasjon

 

 

@fashionablefit  - får treningsmotivasjonen på topp. Bilder av treningsklær i freshe farger, og matinspo som funker før eller etter en treningsøkt.

 @shessovogue_ - Strender, hav og bikinier. Får meg til å lengte til sommer.

 

PLANNING ATTITUDE-STHLM

  • 22.11.2014 - 18:38

 

 

 

VET DERE HVA??? JEG SKAL TIL STOCKHOLM OG ATTITUDE-STHML PÅ TORSDAG, fordi jeg vant konkurransen på lorealparis.no, helt sykt. Lille meg skal ut i verden, kanskje få intervjuet litt kjendiser, møte Angelica Blick, Kenza Zouiten, Fanny Lyckman og Andreas Wijk. Føles som jeg lever i en drøm etter jeg fikk telefonen igår. Selvom jeg var den med minst stemmer, så gjorde ikke det visst noe som helst. Trodde det ville gjøre en forskjell, men nei. Det ble meg, haha. Jeg kommer til å begynne og legge ut mer bilder jeg tar selv fremover. Gir meg motivasjon til tusen, og en selvtillitboost. Dette blir gøy dere, håper dere vil følge meg.

HA EN STRÅLENDE LØRDAG!

  

NIGHT = TUMBLR

  • 21.11.2014 - 00:57

  

http://thesetingstaketime.com/

http://noir-en-vogue.tumblr.com/

http://theclassyissue.com/

http://copenhagensluts.tumblr.com/ 

 


Får ikke sove, for mange tanker som spinner ,og alt annet frister mer enn å sove.
Så da blir det og surfe litt på tumblr. Noen som har tumblrtips til meg? 

 

  

GREY WISH LIST

  • 18.11.2014 - 00:03
Grey WIsh List

 

Her får dere litt interiør inspirasjon. Ovenfor er ihvertfall noe jeg ønsker meg veldig, spesielt det bilde fra New York fanget oppmerksomheten min med engang. Lampen elsker jeg virkelig, skal absolutt skaffe meg en slik engang. Alt jeg har funnet her er nok litt i dyreste laget, men lagde den etter hva jeg syntes var fint og det er jo en ønskeliste. Da jeg sjekket prisene på møblene nå sto det at bordet ikke kostet mindre enn 9000, men er vel lov å drømme litt..
Men nå skal jeg sove, planlegger og dra inn til Oslo tidlig imorgen. God natt.

FLYTTE HJEMMEFRA?

  • 13.11.2014 - 00:09
MOVE OUT?
For snart to år siden, da jeg fylte 18 tenkte jeg over hvor fort det faktisk går fra man er ung til man blir voksen. Realitetsjekken inntraff, og jeg tenkte over den tryggheten jeg hadde hatt av og bo hjemme snart ville erstattes med selvstendighet og utfordringer. Nå er jeg her, snart 20 og tanken på at jeg går på høyskole og studerer grafisk design, et valg jeg tok som kan prege resten av livet skremmer meg litt. Samtidig er det litt godt og kjenne på følelsen av og kunne styre selv og finne ut hva jeg ønsker og gjøre. Jeg ønsker og bruke tiden jeg har som ung til å finne ut mer, det er jo så mye mer og lære. Jeg vil ikke være igjen her og sitte igjen som gammel og angre på det jeg ikke gjorde. Etter skolen er ferdig, har jeg bestemt meg for å dra. Jeg vet ikke hvor, det trenger ikke å være langt vekk bare det er noe nytt og spennende. Jeg føler meg klar til å starte mitt eget liv, ser fram til og ta ansvar og utfordringene som fører med. Selvom det er litt skummelt og tenke på, føler jeg meg mer og mer klar for det.

 

BASIC WANTS

  • 11.11.2014 - 20:57
BASIC WANTS ATM

 

 Basic stuff jeg ønsker meg som jeg trenger nå, eller nesten alt utenom bikinien. Den får spares til neste sommer, eller sydentur, men den står uansett på ønskelisten. Kanskje blir noe av dette stående som ønsker til julen, mye kan forandre seg innen den tid og mye nytt kommer i butikkhyllene. Cara sekken er jeg ihverfall sikker på ikke vil byttes ut på listen med det første.

Love L.


6 BIANCO BOOTS

  • 09.11.2014 - 20:59

 

Ville tipse om noen av mine skofavoritter akkurat nå.  Her er det 6 ulike par som jeg har plukket ut fra Bianco sine nettsider.

1. here/ 2. here / 3. here / 4.here / 5. here / 6.here

 

 ALEXANDER WANG X H&M

  • 05.11.2014 - 23:34

 

Nå er det nesten bare ti timer igjen før disse lekkerbiskene legges ut på H&M sin nettside. Kolleksjonen er veldig sporty og kul, men kanskje ikke like brukervennlig for alle, ihvertfall ikke til hverdags. Hele kolleksjonen er i sort,grått og hvitt, passer meg egentlig utmerket. Stoffene kan minne om sånt man finner på dykkerdrakten, det er kanskje derfor det gir det sporty utrykket. Jeg plukket meg ut noen favoritter, vurderer sterkt den øverste kjolen og den nederste genseren, hvis jeg er ute itide.

NEW SWEATER

  • 05.11.2014 - 20:47

Var innom h&m etter skolen igår og kjøpte meg denne genseren med turtleneck. Er ikke en spontankjøper, men denne måtte jeg ha.
Når det gjelder sminkevideoen min er jeg egentlig kjempe stressa, har to dager på meg som jeg har tid til å jobbe med den. I helga skal jeg på julebord, så da blir det liten tid til det. Vurderer to sminkestiler, enten metallisk eller fokusere på contouring og highlighting. Har egentlig lyst til å ta med begge, men redd for at det blir litt mye kanskje. Vi får se.

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits