Lone Brodalen

LET´S STAY WARM

  • 30.12.2014 - 00:47

Jeg har skikkelig kleskrise om dagen,har lyst til å kaste ut alt jeg har i klesskapet og fylle det opp på nytt med deilige store strikke plagg.
Det er det eneste som frister når det er så kaldt som nå, samtidig som jeg er syk.

 

bilder pinterest og tumblr

Saturday

  • 22.12.2014 - 23:04Noen snapshots fra lørdag. Var godt å møte disse flotte igjen, er ikke lenger like ofte som før. Da er det viktig og nyte slike kvelder siden man ikke vet når neste gang blir.

 

party season

  • 19.12.2014 - 14:16
Jeg er i mål med alle eksamener, og kan endelig puste normalt igjen. November gikk så fort, og plutselig var det desember med snø. Håper snart julestemningen også kommer nå som jeg snart får opp julegardinene og det røde sengesettet. Nå prøver jeg og planlegge fester, julebord og ikke minst ferien. Imorgen er det julebord med jentene og jeg ligger litt på etterskudd med planlegging. Jeg regner med at jeg blir ferdig iløpet av dagen, antrekket for morgendagen er ihvertfall klart. x

TODAY´S INSPIRATION

  • 05.12.2014 - 00:37

 

Hilser fredag og helg velkommen med bilder av vakre mennesker, interiør, natur og et sett med lekkert undertøy.  Tenk at det er desember da, dere. Venter fortsatt på snø før den ordentlige følelsen av desember kommer snikende til meg. Kanskje vil den komme etter at eksamene er levert og jeg kan slappe helt av. Alikevel er jeg flink til å koble ut innimellom. Nesten hver kveld skifter jeg til behagelige koseklær, lager meg en varm kopp te og blir sittende litt lenge med en serie. Det er vel lov nå som det er snart er jul? Ha en fin helg, uansett hvilke planer dere har.

ATTITUDE DAY 1 & 2

  • 01.12.2014 - 23:38

 

Har virkelig elsket å få være med på dette! Jeg er enda så heldig og få være med hele 2015 også. Her ser dere bildene backstage fra ATTITUDE-messen. Gleder meg masse til å vise bildene og videoene av intervjuene. Dere må sjekke ut bloggene til de andre L´Oréal Paris vinnerne også, Jennifer og Caroline. På lørdag var planen egentlig at jeg skulle intervjue Angelica Blick, hadde virkelig sett fram mot det. På fredag fikk jeg vite at hun hadde reist til Paris for helgen, og skulle ikke komme. Ingen visste om det. Men jeg opplevde så mye annet gøy så det ble fort glemt siden timeplanen var ganske fyllt opp. Da jeg kom hjem og våknet på søndag var det rart og ikke ha noe som helst jeg skulle gjøre haha. Enjoy the pictures!

                                                                                                                                     / Noen av bildene er fotografert av Jennifer

 

Jennifer får sminket smokey eyes og soon røde lepper, gjort av Theresa Grundin. Gud så dyktig!

Disse var 2 av flere flinke menneskene som hjalp oss rundt , så vi kom oss dit vi skulle til riktig tidspunkt. hahah våre personlige bodyguards

Søte Caroline holder opp bilde vi tok i photo boothen! SO fun!!haha

The L´Oréal Paris Trendsetters <3

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits