Lone Brodalen

POSTKORT FRA RHODOS

  • 07.05.2015 - 13:31

           
  
           

           

           

           


    Noen bilder fra Hellas. Etter og ha kommet hjem gleder jeg meg bare enda mer til sommeren. Har bare reist til varmere strøk på sensommeren, og vært vant med at skolen starter igjen etter jeg kommer hjem. Men i år har jeg mer sommer i vente. Nå sitter jeg og skriver essays som skal leveres i starten av juni, ellers har jeg ikke mer igjen på skolen. Etter det er ferdig skal jeg ta meg en velfortjent ferie. Klarer nesten ikke vente!

 

REISEFEBER

  • 29.04.2015 - 00:40

 

          


Shit! Jeg reiser om bare to timer. Om nesten 7 timer sitter jeg på flyet som skal ta meg til et varmere sted. Har så sommerfugler i magen nå, har gledet meg så lenge og nå reiser jeg. Lover at jeg skal ta massevis av bilder og vise dere. Har ikke med meg pcen, men tenkte jeg kunne blogge litt fra mobilen. Nå skal jeg oppdatere spotifylista mi, og prøve og få meg litt søvn. x

 

SOON

  • 22.04.2015 - 12:51


Nå er det bare en knapp uke til jeg reiser bort til Hellas. Har gledet meg til sand mellom tærne, sol mot huden, hotellseng og hav så langt øyet kan se i lang tid nå. 
Skal ta masssse bilder og vise dere. Er så utrolig inspirert om dagen fordi været er så fint, meg også fordi jeg skal ut og reise.  

 

ATTITUDE DAY 1 & 2

  • 01.12.2014 - 23:38

 

Har virkelig elsket å få være med på dette! Jeg er enda så heldig og få være med hele 2015 også. Her ser dere bildene backstage fra ATTITUDE-messen. Gleder meg masse til å vise bildene og videoene av intervjuene. Dere må sjekke ut bloggene til de andre L´Oréal Paris vinnerne også, Jennifer og Caroline. På lørdag var planen egentlig at jeg skulle intervjue Angelica Blick, hadde virkelig sett fram mot det. På fredag fikk jeg vite at hun hadde reist til Paris for helgen, og skulle ikke komme. Ingen visste om det. Men jeg opplevde så mye annet gøy så det ble fort glemt siden timeplanen var ganske fyllt opp. Da jeg kom hjem og våknet på søndag var det rart og ikke ha noe som helst jeg skulle gjøre haha. Enjoy the pictures!

                                                                                                                                     / Noen av bildene er fotografert av Jennifer

 

Jennifer får sminket smokey eyes og soon røde lepper, gjort av Theresa Grundin. Gud så dyktig!

Disse var 2 av flere flinke menneskene som hjalp oss rundt , så vi kom oss dit vi skulle til riktig tidspunkt. hahah våre personlige bodyguards

Søte Caroline holder opp bilde vi tok i photo boothen! SO fun!!haha

The L´Oréal Paris Trendsetters <3

GOING HOME

  • 29.11.2014 - 20:51
For en herlig helg det har vært. Skjønner ikke det det heletatt at jeg var nervøs iforkant, alt har bare gått strålende synes jeg. Møtte noen ekstremt bra folk, spist deilig mat på to av Stockholms beste steder og prøvd meg som intervjuer. Helt fantastisk. Jeg lover og legge ut masse bilder av turen imorgen eller mandag. 

Håper dere har en kjempefin lørdagskveld <3 Jeg tilbringer min på toget

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits