Lone Brodalen

NEW IN

  • 02.01.2015 - 01:44
Kanskje ikke helt nye, men ihvertfall det nyeste ordentlige innkjøpet jeg har hatt i det siste. Det er de perfekte hverdagsbootsene jeg har lett etter, selvom de må stå i skoskapet i noen måneder til siden de ikke akkurat er egnet for vinter.

 

FLYTTE HJEMMEFRA?

  • 13.11.2014 - 00:09
MOVE OUT?
For snart to år siden, da jeg fylte 18 tenkte jeg over hvor fort det faktisk går fra man er ung til man blir voksen. Realitetsjekken inntraff, og jeg tenkte over den tryggheten jeg hadde hatt av og bo hjemme snart ville erstattes med selvstendighet og utfordringer. Nå er jeg her, snart 20 og tanken på at jeg går på høyskole og studerer grafisk design, et valg jeg tok som kan prege resten av livet skremmer meg litt. Samtidig er det litt godt og kjenne på følelsen av og kunne styre selv og finne ut hva jeg ønsker og gjøre. Jeg ønsker og bruke tiden jeg har som ung til å finne ut mer, det er jo så mye mer og lære. Jeg vil ikke være igjen her og sitte igjen som gammel og angre på det jeg ikke gjorde. Etter skolen er ferdig, har jeg bestemt meg for å dra. Jeg vet ikke hvor, det trenger ikke å være langt vekk bare det er noe nytt og spennende. Jeg føler meg klar til å starte mitt eget liv, ser fram til og ta ansvar og utfordringene som fører med. Selvom det er litt skummelt og tenke på, føler jeg meg mer og mer klar for det.

 

BASIC WANTS

  • 11.11.2014 - 20:57
BASIC WANTS ATM

 

 Basic stuff jeg ønsker meg som jeg trenger nå, eller nesten alt utenom bikinien. Den får spares til neste sommer, eller sydentur, men den står uansett på ønskelisten. Kanskje blir noe av dette stående som ønsker til julen, mye kan forandre seg innen den tid og mye nytt kommer i butikkhyllene. Cara sekken er jeg ihverfall sikker på ikke vil byttes ut på listen med det første.

Love L.


6 BIANCO BOOTS

  • 09.11.2014 - 20:59

 

Ville tipse om noen av mine skofavoritter akkurat nå.  Her er det 6 ulike par som jeg har plukket ut fra Bianco sine nettsider.

1. here/ 2. here / 3. here / 4.here / 5. here / 6.here

 

 ALEXANDER WANG X H&M

  • 05.11.2014 - 23:34

 

Nå er det nesten bare ti timer igjen før disse lekkerbiskene legges ut på H&M sin nettside. Kolleksjonen er veldig sporty og kul, men kanskje ikke like brukervennlig for alle, ihvertfall ikke til hverdags. Hele kolleksjonen er i sort,grått og hvitt, passer meg egentlig utmerket. Stoffene kan minne om sånt man finner på dykkerdrakten, det er kanskje derfor det gir det sporty utrykket. Jeg plukket meg ut noen favoritter, vurderer sterkt den øverste kjolen og den nederste genseren, hvis jeg er ute itide.

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits