Lone Brodalen

LA PALETTE NUDE

  • 19.10.2015 - 11:12

 

Må bare fortelle dere om denne utrolige fine øyeskygge paletten fra LOreal Paris jeg fikk i posten på lørdag. Den har 10 forskjellige fargenyanser. Jeg tenkte jeg skulle lage en makeup tutorial snart, kanskje jeg skulle vise hvordan jeg bruker denne. Fikk ihvertfall veldig lyst til og prøve meg fram og legge en perfekt øyesminke nå. Man kan altså med denne både lage smoky eye makeup men også en enkel nude look. Den koster bare 199,- selvom det avhenger litt på hvor du kjøper den.


 

MAKEUP - FLASH OF COLOR

  • 23.06.2015 - 15:45

 

 Jeg har aldri vært tøff nok til og gå med øyenskygger med farger, og har heller holdt meg til de nøytrale brune og sorte nyansene. 
Siden det er sommer, og vi har sett på vårvisningene til blant annet Elie Saab, Fendi og Dior at de velger og gå for farger rundt øynene. Derfor tenkte jeg at jeg ville prøve ut dette også, hva synes dere?

Her har jeg brukt Super Liner Silkissime og øyeskyggepalletten Color Riche, Les Ombres i fargen Blue Mariniere.

FLAMING LIPS

  • 26.05.2015 - 19:15

           
      Det nærmer seg sommer, og da er det ekstra fint å pynte leppene med en knæsj farge. Jeg har valgt en matt og oransje leppestift, siden jeg synes den er finest til solbrun hud og hvite sommerkjoler.  Leppestiften er fra LOreal Paris, og det er Color Richie Matte nummer 227.


THE PUNK SMOKEY LOOK

  • 10.02.2015 - 17:21

      

       

 

       

   

       


       


Smokey eye er så fint og det er det jeg går for oftest når jeg skal på fest. Når jeg ellers legger sminken til det så bruker jeg både eyeliner og flere øyenskygger for oppnå det resultatet jeg ønsker. Nå så har L´Oreal Paris fått en nyhet som gjør det enklere å legge festmakeupen. Produktet heter Superliner Smokissime Taupe Smoke og skal bare påføres over og under øyet og blendes ut med en sminkebørste for en mer punky resultat men kan fint brukes alene. Denne gleder jeg meg til å bruke ordentlig til helgen. 
Hvis man ønsker og fullføre looken med en mascara som passer godt til smokissime pennen, så gå for Miss Manga Punky Mascara. Den ligner egentlig på den tidligere originale Miss Manga mascaraen - men har istedet en gummibørste. Resultatet blir da dristig med volum.

Husk og meld dere på Dare To Go Punky konkurransen på www.lorealparis.no
 

 

 

      

IN MY MAKEUP BAG

  • 29.01.2015 - 20:45

         

                                                              Some beauty favorites of mine

 

Ble ikke noe vixen på meg i år, hadde billett men var fortsatt syk igår og er egentlig det enda. Imorgen skal jeg tvinge meg selv på skolen, heller ta en litt kortere dag og så dra hjem og hvile ut i helga.

Over ser dere mine beauty favoritter akkurat nå, sverger til sorte eller røde negler om dagen. Sotede øyne er et must, fokuserer heller på øyne enn lepper. Mørk øyensminke og bleke naturlige lepper er også knallfint synes jeg. Concealeren hjelper meg virkelig å dempe mørke og slitne vinterøyne. Har et tips til dere forresten, hvis dere er ute etter ny maskara. Denne nye "So Couture" maskaraen er en av de beste jeg har brukt. Min nye obsession!

Lone Brodalen

Follow

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits